Archief

Categories

Kebou Water Initiatief

Projectnaam: Kebou Water Initiatief (KWI)

Missie: Schoon, veilig en duurzaam drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedere persoon in République de Guinée.

 

Kebou Water Initiatief (KWI)

De wereldwatercrisis is een van de grootste problemen voor de volksgezondheid van deze tijd, waardoor 2 miljoen doden per jaar! – Bijna 800 miljoen mensen (ongeveer 20% van de wereldbevolking) heeft geen toegang tot veilig drinkwater. – Elke dag sterven 4.500 kinderen aan ziekten zoals diarree, dysenterie en cholera veroorzaakt door vuil water en onhygiënische levensomstandigheden. – Gebrek aan toegang tot schoon water verzwakt de gezondheid van mensen en onderdrukt ook de economische groei. Watergedragen ziekten doden meer kinderen dan malaria en hiv/aids samen.

In Republique de Guinee is de watercrisis net zo erg. République de Guinée beschikt niet over de juiste infrastructuur, met inbegrip van belangrijke waterpunten en watersystemen om iedereen te kunnen voorzien van schoon, veilig en duurzame drinkwater. Door samen te werken met lokale gemeenschappen, partnerorganisaties en overheidsinstellingen, trachten wij duurzame waterprojecten die bijdragen aan het verminderen van armoede en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor de bevolking van République de Guinée te beïnvloeden c.q. te bevorderen.
Wij richten ons graag op water- en sanitaire projecten, waaronder handgegraven putten, herstel van bestaande putten en het bouwen van gemeenschappelijke latrines die door duizenden mannen, vrouwen en kinderen op het platteland (kunnen) worden genoten.

 

 


U kunt vandaag echt een verschil maken
Kebouguinee zet zich voortdurend in voor diverse ontwikkelingsprojecten in République de Guinée en heeft absoluut uw steun nodig om het onmogelijke mogelijk te maken.U kunt bijdragen door financieel, intellectueel of menselijk kapitaal steun te geven. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling finance en administratie via Kebou@Kebouguinee.com. Wij danken u alvast voor uw bijdrage.

 

Leave a Reply