Archief

Categories

Kebou Scholen Initiatief

Projectnaam: Kebou Scholen Initiatief (KSI)

Missie: De missie van KSI is de weg vrijmaken en mogelijkheden te helpen creëren voor toekomstige République de Guinée leiders van kaliber en integriteit, die in staat worden gesteld de essentiële behoeften van de gemeenschap en het land in goede banen te leiden.

 

Kebou Scholen Initiatief (KSI)
Het Kebou Scholen Initiatief is een initiatief dat gericht is op het bouwen van scholen op de plattelanden van République de Guinée. Dit initiatief gaat niet alleen om het bouwen van scholen, maar ook om het faciliteren van de scholen. Zodanig dat de jeugd van République de Guinée verzekerd is van het ontvangen van goed onderwijs. Dit moet ze helpen zich te bewapenen en te verrijken met de nodige vaardigheden en know-how die hen in staat stellen om effectief deel te nemen aan de maatschappij en aan de snel groeiende wereldwijde informatiemaatschappij.

 

De uitvoering van het project is holistisch, met eronder tenminste de volgende onderdelen:

  • infrastructuur (waaronder computers, communicatie, netwerken, vermogen, enz.)
  • opleiding voor leerkrachten, inhoud en ontwikkeling van onderwijsprogramma’s
  • streven naar gemeenschap buy-in, betrokkenheid en zeggenschap over het proces
  • “gezondheid point” definitie kwesties
  • organisatie en het beheer van het project
  • partnerschap problemen, financiële en duurzaamheidsvraagstukken

 

Overige doelstellingen
Het initiatief heeft ook tot doel werken aan ICT-vaardigheden van de jeugd door:

ICT-technologie te verbeteren, het onderwijs te verrijken met ICT apparatuur zoals computers, telefoons en faxapparaten, communicatieapparatuur, scanners, digitale camera’s, kopieerapparaten, enzovoorts.

 

U kunt vandaag echt een verschil maken
Kebouguinee zet zich voortdurend in voor diverse ontwikkelingsprojecten in République de Guinée en heeft absoluut uw steun nodig om het onmogelijke mogelijk te maken.

U kunt bijdragen door financieel, intellectueel of menselijk kapitaal steun te geven. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling finance en administratie via Kebou@Kebouguinee.com. Wij danken u alvast voor uw bijdrage.

Leave a Reply